Google ads hirdetések


A Google ereje, a te vállalkozásodra szabva

Olvasd el
Miért Google Ads

Jelenj meg a Google keresőben!

Tapadj rá a célközönségedre

Google ads hirdetések

Ma már ott tartunk, hogy Google Ads hirdetések nélkül egy vállalkozás sem tud kiemelkedő eredményt elérni. Ma már nem előny az, ha vannak Google Ads hirdetéseid, hanem óriási hátrány, ha nem foglalkozol ezzel a témával. Idő kérdése, és szépen, lassan azt veszed észre, hogy a bevétel csökken, és korábban ismeretlen cégeket látsz mindenhol a neten. Ismerős érzés amikor lecsekkolod a versenytársad holnapját, majd utána egy videó jön szembe róla a Youtubeon, vagy éppen megnézed az aktuális idöjárást az idöképen és őt látod ott is.
Bosszantó,igaz?

Google hirdetési lehetőségek 2024

Google kereső hirdetések- amik a Google keresőben jelennek meg, a szöveges hirdetések
Google Display hálózati hirdetések – Ezek jellemzően képes/ szöveges hirdetések szerte a neten.
pl: időképen, hvg.hu-n vagy éppen az emberek gmail fiókjai.
Youtube hirdetések – ha videós tartalmaid vannak, akkor a youtube a nyerő. Tudom idgesitő tud lenni, de biztosíthatlak arról, lehet ezt szofitszikáltan is csinálni
Google remarketing hirdetések – Megvan az, amikor tavasszal fűnyirót keresel? Vagy karácsony előtt könyvet és úgy érzed követ a hirdetés?
Na ez a remarketing.

A folyamat valahogy így néz ki a közös munka során röviden

Felmérjük a hirdetésekkel a célod és megismerkedünk a vállalatoddal és persze Veled . Ezt követően hirdetési stratégiát tervezünk, felépítjük a kampányokat, majd tesztelni kezdünk. Levonjuk a kezdeti tesztekből kapott következtetéseket, és a számok alapján megyünk tovább a hirdetési kampányokkal

Mit várhatsz a Google hirdetésektől?

A Google ads hirdetéseket a mai napig az egyik legnagyobb hatékonyságú online hirdetésként tartják számon mind nemzetközi, mind hazai szinten. Kevés olyan piaccal találkoztunk az évek során, ahol a Google nem volt megfelelő eszköz.

Beszélgessünk, nézzük meg milyen eredményeket hozhatnak a Google hirdetések a számodra.

Kedvenc munkáink a témában

A szegmentált kampányok megtérülései

Mit jelent a megfelelő konverzió követés forintositva?