Online Marketing tanácsadás

 

 

Szeretnél sikeresebb lenni és  úgy érzed segítségre van szükséged?

Cégre szabott marketing tanácsadás

Ha több ügyfelet szeretnél, ha új kampányra készülsz, vagy úgy érzed, hogy már ideje lenne valakivel beszélni, aki ért  az online marketinghez, akkor jó helyen jársz, az online marketing tanácsadás neked szól.

Néha elég egy megerősítés, hogy jó úton jársz. Egy technikai, tapasztalati tőke ahhoz, hogy biztos légy benne; Neked az a megoldás lesz az igazi, amit kitaláltál eredetileg! Vagy esetleg egy kudarctól kíméled meg magad – nem beszélve a bankszámládat!

Válaszd ki hogy milyen tanácsadás érdekel

Marketing Technikai tanácsadás

  1. Marketing. Tanácsadás. Technika.
    Ez egy mondatban elhangzik, furcsa nem gondolod? Igen az! Szükséges ezt külön kezelni, beszélni róla? Mindenképpen!

Az Online marketing sok esetben annyira kifinomult technikai beállításokkal rendelkezik már, hogy egy alap felhasználói tudás nem elég, elég csak egy bonyolultabb mérés, vagy remarketingre gondolni. Ha elképzeléseid vannak, de elakadtál konkrét technikai kérdésekkel keress meg bátran és rendbe tesszük közösen az online marketinged!

Ha emellé stratégiai, vagy bármilyen kérdésed is lenne, ne félj azokra is szívesen válaszolok a konzultáción!

 

Web1.0 tanácsadás

Web 1.0 szolgáltatásom javaslom azon vállalkozásoknak, akik még semmilyen, vagy nagyon alap szinten vannak jelen az online világban!

Sok pénzt, és időt spórolhatsz, hogy nem kell kísérletezned az eszközökkel, ezt már megtettem korábban neked én!

A te költséged csupán a konzultációm ára, ami során megbeszéljük közösen, hogy mely eszközök azok, amik valóban hozni fogják a pénzt számodra, és melyik az az eszköz, ami nem neked való ,hiszen online nincs” univerzális” csoda eszköz, csak kemény munka és stratégia !

De neked milyen stratégia való?

Ebben segítek Neked, hogy kidolgozzuk.

 

Marketing stratégiai tanácsadás

Ha már használod az online eszközöket, de úgy érzed hatékonyságban messze nem azt kaptad, amit vártál akkor javaslom, hogy kezd az alapoktól az újra tervezést!

Ebben tudok segíteni neked, mivel az online marketing eszközök 2019-ben már nem külön csatornaként kezelendők, hanem együtt szinergiában.

Ennek a stratégiában a lefektetésében állok rendelkezésedre, hogy biztosan a legtöbbet hozzuk ki vállalkozásodból!

Ha emellé technikai kérdésed is lenne, ne félj azokra is szívesen válaszolok a konzultáción!

 

Nézd meg a konkrét témákat, amiben segíthetek!

Marketing tanácsadás

Google Ads(Adwords) tanácsadás

Tudd meg hogyan szerezhetsz több látogatót a Google-ról!

Tudj meg többet

Nem boldogulsz a Google Ads beálíltásaival? Esetleg már hirdetsz de úgy érzed lehetne ez jobb is ? Egyáltalán a te piacod érdemes-e használni az Adset?
A legjobb helyen jársz, ha ezek a kérdések felmerültek benned.

Komplex online marketing tanácsadás

Megbeszéljük hogyan kezdj bele az online marketingbe, mik a kirtikus kérdések.

tudj meg többet

Tedd fel céged az online marketing térképére, és indítsd el a növekedésed! Segítek, hogy komplex marketing stratégia segítségével ne csak hirdetgess, hanem eredményesen hirdess! A webes jelenléted alapján minden vásárlód eldönti, hogy bízik e cégedben vagy sem. Hogy szeretnél bemutatkozni a neten ? Full kezdőként vagy igazi rocksztárként?

Google Analytics&Weboldal tanácsadás

Ugye téged is érdekel, hogy drágán felépített weboldaladon mit csinálnak az emberek?

Tudj meg többet

Bármilyen szinten is vagy online, ezt a szentháromságot biztos halottad már:

Teszt – Mérés – Javítás. 

Kulcskérdés hogy méred-e az eredményeidet online, hiszen enélkül nem tudod fejleszteni a weboldalad/ hirdetéseid és végső soron a vállalkozásod.

SEO(Keresőoptimalizálás) tanácsadás

Juss előre a Google keresőben, és szerezz látogatókat!

Tudj meg többet

Szeretnél előrébb kerülni a Google helyezésekben? Több látógatóra vágysz a Google-ból de nem tudod, hogy kerülj előrébb? SEO tanácsadás keretein belül átbeszéljük az alapoktól a haladó szintig hogyan fog előrébb kerülni weboldalad.

Facebook tanácsadás

Social media kommunikáció? Hirdetések Facebookon instán? Segítek!

Tudj meg többet

A Facebook 2019-ben is köszöni szépen, jól van. Továbbra is hatékony eszköz, ha szeretnél közösséget építeni, és kommunikálni a célközönségeddel, de egy dolgot jó ha szem előtt tartasz! Posztolgatni szeretnél Facebookon vagy aktívan kommunikálni a célközönségeddel? Konzultáció során segítek, hogy kialakítsuk a kommunikációd, amit a versenytársak is megirigyelnek!

 

Bármi ami random online

Bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel! Segítek szívesen.

Tudj meg többet

Eltévedtél az online marketing útvesztőjében és segítségre van szükséged? Kifognak rajtad a Chatbotok és az E-mail marketing ?
Esetleg egy kivitelező ajánlatát kell értelmezni hogy megfelelő döntést hozd.
Állok rendelkezésedre egy teljesen kötetlen online marketing konzultációra ahol bármilyen bonyolult témakört megvitathatunk, de akár egyszerűt is.

Egy tanácsadás során nálam ezt tapasztalod

Személyre Szabott tanácsok

Nálam nem tapasztalsz semmi általános tanácsadói bullshitet hogy másnál hogy működik a dolog.. nálam csak olyan tanácsokat, és marketing fogásokat tanulsz ami téged visz előrébb!

✅Személyes vagy telefonos kapcsolat

Személyesen nálad az irodában? Esetleg szeretnéd, hogy kollégáid is beüljenek? Semmi gond! Ha pedig telefonon szeretnéd intézni azt is megoldjuk, képmegosztással mutatom folyamatosan, hogy mit csinálunk, és hogyan csináljuk kampány beállításaid.

✅Szakmaiság

Büszkén vállalom, hogy nagyon közvetlenül kommunikálok, de egy dolgot jó, ha most leszögezünk! Ez sohasem a szakmaiság, és tudásom kárára ugyanis marketing tapasztalatom, tudásom nagyon komolyan veszem és habár a kommunikációm laza, közvetlen, de a tanácsadásom fő szempontja a szakmaiság és hasznosság!

✅Elmélet és gyakorlati tudás egyhelyen

Elmélet nélkül nincs gyakorlat, és gyakorlat nélkül nincs elmélet! Fontosnak tartom a friss, kitapasztalt gyakorlati tudást de mindemelett az elmélet az alapja mindennek. Folyamatosan képzem magam külföldi szakirodalmi anyagokból, és kísérletezem ezen tudással Magyar piacon. Mindemelett büszkeséggel tölt el, hogy a reklámszakmai tapasztalatom és tudásom mellé egy nagyon erős szemlélet is társul, amit mesterszakos közgazdász diplomámnak köszönhetek.