Online Marketing oktatás

 

Tanulj online marketinget, és kezeld online hirdetéseid saját magad

Házon belül tartanád a marketinget? Nem kiszervezhető a marketing tevékenységed?( Igen, van ilyen is!)  Semmi gond, segítünk!
Online Marketing oktató anyagjaink és személyre szabott példák segítéségével az alapoktól egészen haladó szintre tudsz eljutni több online marketing eszközökben, és ami talán még hasznosabb, hogy nem általános bullshit tudásra tehetsz szert, hanem napra kész és kézzel fogható tudásra!

Témák amikben számos tapasztalatunk van kivitelezői, és tanítás terén:

✅Facebook oldal kezelés és eredményes posztolás

✅Google Ads kampány kezelés

✅Kereső optimalizálás

✅Google Analytics

✅Komplex online marketing stratégia alkotás

✅”Hogyan legyél digitális nomád”

✅Wordpress weboldal készítés

 

Olvasd el mit gondolnak mások az oktatásról

Nagyon gyakorlatias volt a képzés, hasznosnak találtam. A munkámban nagyon jól tudom a tanultakat hasznosítani. Felülmúlta a várakozásaimat, hiánypótló a jelenlegi elméleti képzések és oktatás mellett.

Tendli Réka

Famulus Hotel

Szuper tréner, nagyon felkészült, aki rengeteg praktikus és hasznos tanáccsal látott el hogyan hozhatok létre én magam kampányokat, vagy ügynökséggel hogy dolgozzunk hatékonyan együtt

Varga-Kötél Anita

Marketing vezető, Austotherm Kft.

„Szabolcs egy fantasztikusan jó előadó, és a legfontosabb hogy ő gyakorlatiasan mutatja, meg nekünk mit kell tudnunk, hiszen ő ezt a mindennapjai során használja. Bármit kérdezünk, mindig van rá válasza köszönöm, hogy itt lehetek, és ajánlom mindenkinek”

Adrienn Bokányi Horváth

Marketing vezető, Ornamentika Kft.

Egy marketing oktatás során nálam ezt tapasztalod

 

✔️Személyre Szabott tanácsok

Nálam nem tapasztalsz semmi általános követhetetlen anyagot, hogy másnál hogy működik a dolog.. nálam csak olyan tanácsokat, és marketing fogásokat tanulsz, ami téged visz előrébb, a te példáidon keresztül tanulva! ( ha nincs példád sincs baj, mondj egy piacot és azon tanulunk)

Személyes kapcsolat nálad az irodában? Esetleg szeretnéd, hogy kollégáid is beüljenek? Semmi gond ! Ha pedig telefonon szeretnéd intézni akkor sincs gond, képmegosztással mutatom folyamatosan hogy mit csinálunk, és hogyan csináljuk kampány beállításaid, esetleg stratégiád.

✔️Szakmaiság

Büszkén vállalom, hogy nagyon közvetlenül kommunikálok, de egy dolgot jó, ha most leszögezünk! Ez sohasem a szakmaiság, és az oktatás kárára

tapasztalatom, tudásom nagyon komolyan veszem és bár a kommunikációm laza, közvetlen, de az oktatásaim fő szempontja a szakmaiság és hasznos tudás átadása minden esetben

✔️Elmélet és gyakorlati tudás egyhelyen

Elmélet nélkül nincs gyakorlat, és gyakorlat nélkül nincs elmélet! Fontosnak tartom a friss, kitapasztalt gyakorlati tudást de mindemelett az elmélet az alapja mindennek. Folyamatosan képzem magam külföldi szakirodalmi anyagokból, és kísérletezem ezen tudással Magyar és külföldi piacon. Mindemelett büszkeséggel tölt el, hogy a reklámszakmai tapasztalatom és tudásom mellé egy nagyon erős szemlélet is társul, amit mesterszakos közgazdász diplomámnak köszönhetek.

Ezekkel az ismeretekkel felvértezve tartom az oktatást neked azt általad választott témában!

 

Konkrét marketing kérdésed van amire választ keresel?

Ha unod a sablonos válaszokat akkor ez tetszeni fog. Nálam nincs bullshit, nincs mellébeszélés, nincs érthetetlen technikai rizsa. Jó hangulatú oktatás ahol azokról a témákról tanulunk, ami számodra releváns.( ha nem tudod mire van szükséges is keress meg bátran, piacodra szabjuk az oktatást)

Online marketing oktatás témakörök

Google Ads gyakorlati oktatás

Nem boldogulsz a Google Ads beállításaival? Esetleg már hirdetsz de úgy érzed lehetne ez jobb is ? Egyáltalán a te piacod érdemes-e használni az Adset?
A legjobb helyen jársz, ha ezek a kérdések felmerültek benned. Megtanítom a kampányok felépítését, beállítását, és ami legfontosabb talán, – optimalizálását!

Komplex online marketing kurzus

Tedd fel céged az online marketing térképére, és indítsd el a növekedésed! Segítek, hogy komplex marketing stratégia segítségével ne csak hirdetgess, hanem eredményesen hirdess! A webes jelenléted alapján minden vásárlód eldönteni hogy bízik e cégedben vagy sem. Hogy szeretnél bemutatkozni a neten ? full kezdőként vagy full profin?

Google Analytics&Weboldal statisztika

Bármilyen szinten is vagy online, ezt a szentháromságot biztos halottad már:

Teszt – Mérés – Javítás.

Kulcskérdés hogy méred-e az eredményeidet online, hiszen ezek nélkül nem tudod fejleszteni a weboldalad/ hirdetéseid és végső soron a vállalkozásod mivel vakon repülsz.

 SEO oktatás

Szeretnél előrébb kerülni a Google helyezésekben ? Több látógatóra vágysz a Google-ból de nem tudod hogy kerülj előrébb? SEO oktatás keretein belül megtanulod az alapoktól a haladó szintig hogyan fog előrébb kerülni weboldalad.

Facebook oktatás

Feldobnád a kommunikációd  de nem tudod, hogy állj neki?
Esetleg a Facebook hirdetésekben rejlő lehetőségek után érdeklődsz, de biztos segítségre van szükséged? Több éves hirdetési és Facebook oldalkezelési tapasztalattal állok rendelkezésedre.

Bármi ami random online

Nem tudod hogy kezdj bele az online marketingbe ? Kérj egy időpontot és felmérjük mire van szükséged, majd nekilátunk a személyre szabott oktatásodnak hogy biztosan azt az online készséget sajátítsd el amire szükséged van!

Érdekel az online marketing oktatás