Mit jelent a megfelelő konverzió követés forintosítva?


Google hirdetési stratégia Mérés nélkül nem megy. Ez nem klisé, ez tisztán tény. Keményen forintosítható tény! Ez a partnerünk nagyon éles versenyhelyzetben működik magas hirdetési költséggel, ausztriai ügyfeleket szeretne fogászatában. Adódik a lehetőség a magas költségből tesztelésre, és struktúrált kampányra. Ez mind szép és jó, azonban egy dolgot nem szabad elfelejtetnünk. Hogy lesz hatékony havi […]

Ha tetszett amit olvastál, juttasd el másoknak is
Megosztás más platformokon: facebook

Google hirdetési stratégia

Mérés nélkül nem megy. Ez nem klisé, ez tisztán tény. Keményen forintosítható tény!

Ez a partnerünk nagyon éles versenyhelyzetben működik magas hirdetési költséggel, ausztriai ügyfeleket szeretne fogászatában. Adódik a lehetőség a magas költségből tesztelésre, és struktúrált kampányra. Ez mind szép és jó, azonban egy dolgot nem szabad elfelejtetnünk.

Hogy lesz hatékony havi 3 millió forint elköltése?

Sajnos a korábbi ügynökségnél a kovnerzió követés hibás volt, sok-sok fölösleges méréssel beállítva, a fontos események ( email küldés, telefonálás, árajánlat kérés) pedig hibásan voltak beállítva. Miért gond ez? Nos a Google Ads egyre inkább a konverzió alapú stratégiák fele megy el kereső kampányoknál, de a PMAX kampány csak erre épül fel. A képlet egyszerű. Ha jó a mérés, jönnek a számok, Google pedig egyre okosabban jeleníti meg a hirdetéseid a célodnak megfelelően. Értsd: aki igénybe akarja venni a szolgáltatásod, annak jelenik meg.

És mi lett az eredmény?
A mérések rendbetétele után a konverziós költségeket megfeleztük! Mondanom sem kell, mennyit jelent ez hatékonyság szempontjából.

Látod benne a lehetőséget? Beszélgessünk és készítsük el a te Google hirdetési stratégiád!