Dorkász szeretetszolgálat weboldal


Weboldal fejlesztés 2024 egyik kedvenc projektje volt a csapatunk számára a Dorkász szeretetszolgálat új honlapjának fejlesztése A projekt szépségét két dolog adta. Az egyik maga a téma, mert szívünkhöz közel állnak a karitatív tevékenységek. A másik pedig a fejlesztői kihívás! Hexagonok és fizetési kapu integrációja Az informatika és webfejlesztés egyik szépsége, hogy amit megálmod a […]

Ha tetszett amit olvastál, juttasd el másoknak is
Megosztás más platformokon: facebook

Weboldal fejlesztés

2024 egyik kedvenc projektje volt a csapatunk számára a Dorkász szeretetszolgálat új honlapjának fejlesztése

A projekt szépségét két dolog adta. Az egyik maga a téma, mert szívünkhöz közel állnak a karitatív tevékenységek. A másik pedig a fejlesztői kihívás!

Hexagonok és fizetési kapu integrációja

Az informatika és webfejlesztés egyik szépsége, hogy amit megálmod a designer az hiába papíron egyszerű , és látványos, nem biztos hogy kivitelezni egy weblapon is ilyen könnyű feladat lesz, ha szeretnénk hogy mobilon is a látvány a kívánt hatást érje el. Dorkasz.hu esetében is ez volt a történet, e hexagonokkal. Látványos ? igen! Egyszerű? Igen ! Mobil reszponzivitást megcsinálni könnyű? Egy igazi gordiusi csomó.. De nem lehetetlen, megoldottuk!

A fejlesztés egy másik finom részlete volt, hogy a korábbi fizetési modul ( paylike) 2024 januárjában Magyarországon megszüntette a tevékenységét, így jöhetett 2 hét alatt a teljesen új fizetési kapu intergáció: Barion!
Önmagában egy Barion integráció nem nagy történet, de a dorkász esetében egy igazán elegáns, és egyedi megoldást jelentett implementálni: Gravity form segítségével űrlapokra integrálni az adakozást.

Látod benne a lehetőséget? Beszélgessünk és készítsük el a te weboldalad