Február 2.-án került megrendezésre a Super Bowl. Az USA-ban kisebb fajta nemzeti ünnepnek számító eseményé nőtte ki magát az évek múlásával és emiatt mára már milliók nézik a televízióban. A szünetekben adott reklámok is szinte már külön műsorszámnak számítanak. Minden évben egyre kreatívabb és extrább reklámokkal sikerül elragadtatni a közönséget.

Ezekből összeválogattunk nektek néhányat a személyes kedvenceink közül.

 

A Stranger Things sorozatból is ismert Winona Ryder-t elvitték Winonába, hogy a Squarespace weboldalépítő szolgáltatást reklámozza.

A Rocket Mortgage Jason Momoaval reklámoz, de nem az Aquamenből vagy a Trónok Harcából is megszokott  külsője mutatkozik meg, amint belép a házába.

Ha te is szereted az avokádót, akkor muszáj ezt a vicces reklámot megnézned.laughing

A Walmart reklámja igazi egyveleg volt, hiszen olyan klasszikusok jelentek meg benne, mint a Toy Story, Lego, Star Trek, Men in Black, Star Wars.

Maisie Williams a Jégvarázs Let it go című dalával reklámozott az Audi, utalva arra, hogy a múltat el kell engedni és a fenntarthatóság felé fognak terjeszkedni.

Stephen King könyv rajongóknak kötelező ez a reklám, amely a Ragyogás filmet kissé más változatban jeleníti meg a Mountain Drew itallal.

A Google egy emocionális reklámot hozott, amelyben egy idős ember visszaemlékezik feleségével; Lorettával közösen eltöltött pillanataira a Google segítségével.

A Microsoft Katie Sowers történetét mutatta be, aki a Super Bowl történetének első női edzője.

A Kia reklámjában Josh Jacobs tér vissza a szülővárosába, hogy a fiatal önmagának inspiráló szavakkal motiválja arra, hogy sokkal többre viheti és küzdenie kell az álmaiért.

Ezek voltak a mi kedvenceink, de lássuk az közösségi médiában milyen nézettséget hoztak a Super Bowl reklámok és melyikek voltak a legnépszerűbbek.

 

Az alábbi adatok a cikk írásának időpontjában voltak aktuálisak (2020.02.10)

 

Super Bowl reklám YouTube megtekintések
Google, Loretta 43.656.766
Katie Sowers- Be the one, Microsoft 20.153.734
Josh Jacobs- Tough Never Quits, Kia 10.580.251
Jason Momoa, Rocket Mortage 10.102.059
Maisie Williams-Let it go, Audi 7.607.898
Winona in Winona, Squarespace 1.411.531
Wallmart 899.558
Mountain Dew Zero Sugar 422.834
Avocados From Mexico 253.690

 

Tudd meg hogyan tudunk segíteni az online jelenlétedben