AZ 2, vírusmarketing instán


Az 2 előzetese tavaly májusban jött ki és nem szokványos módon hívták fel rá a figyelmet. A film miatt ikonikussá vált piros lufival osztottak meg a szereplők képeket az Instagrammon. Az egész úgy kezdődött, hogy a film elötti napokban számos poszter és banner jelent meg New York és Los Angeles utcáin. Dat Boi getting some wild postings […]

Ha tetszett amit olvastál, juttasd el másoknak is
Megosztás más platformokon: facebook

Az 2 előzetese tavaly májusban jött ki és nem szokványos módon hívták fel rá a figyelmet. A film miatt ikonikussá vált piros lufival osztottak meg a szereplők képeket az Instagrammon. Az egész úgy kezdődött, hogy a film elötti napokban számos poszter és banner jelent meg New York és Los Angeles utcáin.

Ezt követően döntöttek úgy a színészek, hogy ők sem szeretnének kimaradni ebből.

Lássuk az elképesztően kreatív képeket:

Jessica Chastain a felnőtt Beverly-t  játszotta a 2.részben . A képen egy szökőkútnál pózol a kutyájával és szinte már tökéletes lenne a kép.. Na de mi van a háttérben a szökökút mögött jobb oldalt? 

Bill felnőttkori karakterét  James McAvoy játsza. Nem igazán bonyolította túl a szöveget, hiszen ezt írta mellé:

It’s coming ?   ( ford. Hamarosan jön.) 

Jay Ryan posztjában a piros lufi annyira el van rejtve, hogy legalább 1 perc is kell, hogy észre vedd. (A lépcső alatt van) 

James Ransone (Eddie) mögött pedig figyeljétek meg az árnyékot… wink

Stan karakterét játszó Andy Bean képe is első ránézésre szokványos képnek tünik.  Az ablaknál ti is láttok valami furcsát?

A film rendezője, Andy Muschietti sem akart kimaradni ebből és ő is készített egy saját lufis képet. ( nagyon figyelmesen nézzétek meg a hátteret)

Az első részben szereplő gyerek színészek sem akartak kimaradni a piros lufis kép készítésből.

Sophia Lillis egy fal elõtt állva pózol , amíg a lufi árnyéka lebeg mögötte.

Jaeden Martell (Bill) New Yorkban sétálgatva készítette a képet.

A Stranger Thingsből is imert Finn Wolfhard (Richie) a medence mellett pihen éppen. A napernyő felett ti is észre vesztek valami szokatlan dolgot?