TE tudod hogy mit csinálnak a weboldadon az emberek?

Ha a válaszod nem, akkor van egy rossz hírem! Pénzt dobsz ki az ablakon.

Nézd meg a videót –>

Ilyen hasznos statisztikáid, számaid lehetnek Neked is.

Ne tapogatozz a sötétben, ismerd meg weboldalad látogatóit és légy eredményesebb!

Ismerd meg a weboldalad látogatóit

Ismerd meg kik járnak a weboldaladon, és ami a legfontosabb, mit csinálnak! Bonyolultnak tűnik? Van egy jó híre, egyáltalán nem az! Egyszerűen lekérhető statisztikák által olyan hasznos információkra teszel szert amivel tudod javítani a weboldalad, ezáltal több megkeresésed és bevételed lesz.

A legsikeresebb webáruházakban két dolog biztosan közös.

  1. Hirdetnek valamilyen csatornán, legyen ez Facebook, vagy épp Google.
  2. MÉRIK az eredményeiket.

De mit is jelent ez hogy mérik az eredményeiket, hiszen most is látod hogy rendelés jött, nem igaz?

Azt jelenti ,hogy pontosan tudni fogod honnan érkeznek a vásárlók, tehát kikre érdemes fókuszálnod, és ami a legjobb az egészben, hogy ezáltal pénzt fogsz spórolni.

Miért?

Nos egyszerű, ha tudod kik vásárolnak, melyik hirdetésekből, akkor logikusan, rájuk kell koncentrálnod a jövőben.

Webshopod van és nem ismered a vásárlóid?

Melyik hirdetési csatorna térül meg?

Utánkövetés nélkül csak vaktában lősz. Te tudod, hogy mit csinálnak a hirdetésből érkezettek az oldaladon?

Ha a kérdésre a válasz nem, akkor bizonyos, hogy pénzt égetsz el az online térben. Nem lenne hasznosabb ha arra költenél ami hoz is a konyhára?

Megéri ismerni a weboldalad látogatóit

Kilépések nyomkövetése

A weboldaladról kifognak lépni az emberek, ez elkerülhetetlen. Azonban ismered-e hogy hol lépnek ki, és miért?

Népszerű tartalmak

Te ismered hogy milyen tartalmat fogyasztanak a láétogatók, melyek a legnéspzerűbb cikkek, termékek?

Weboldal forgalom

Kulcskérdés hogy ismerd hányan, és honnan érkeznek a weboldalra ha szeretnél fejlődnu az online térben. 

Mobil VS asztali userek

Senkinek nem szükséges bemutatnom, mennyire is életünk része lett a mobil. De vajon a felhasználóid akik mobilról jöttek hogyan látják a weboldald?

Célmeghatározások

Ha szolgáltatásod is van fontos hogy tudd mérni az eredményeket. Tisztában vagy az e-mailek, megkeresések honnan jönnek?

eCommerce mérések

Ha hirdetsz a webshopodra, nem vitás hogy szeretnéd tudni melyik hirdetés térül meg, és melyik nem. Erről szól az eCommerce mérés

Ha többre vágynál, az automatikus statisztika generlás a Neked való!

Az Analytics haszos, de mi lenne ha egyedi arculatra szabott sttisztikát kapnál minden héten?

Értékeld csak azokat a számokat, amire szükséged van!

Az analytics vitathatlanul az egyik legjobb online statisztikai szoftver, azonban egy hátránya… Mindent lát. Jól olvasod, mindent.

De miért is gond ez neked, mint weboldal tulajdonosnak?

Nos, egész egyszerűen mert túl sok az adat, és ha még nem mozogsz otthonosan az Analyticsben, elfogsz veszni az adatok között és pont ami miatt használnád a rendszert, hogy értékelhető adataid legyenek fog elmaradni az átláthatalnság hiányában.

 

A jó hír hogy van megoldás, ugyanis lehőtséged van olyan egyedi cégre szabott mérési jelentéseket kapni, ahol csak a számodra legfontosabb üzleti számokat látod amiket valóban látnod kell, méghozzá egyszerű, letsiztult céges arculat szerint! 

 

Kezdj el mérni még ma!

Nekik már segítettem, most rajtad a sor!

somogyi online marketing gyor
leier autó
voodX
pannonhalma

Google Digital Workshop oktatás

Google Digital Workshop keretein belül számos előadást tartottam Győrben, az Iparkamarában átfogó online marketing eszközökről az érdeklödők számára.

Sopronban a Hotel Sziesztában turizmus specifikus Ads kampányokról vagy éppen Sárváron a Greenfield Golf hotelben mutattam be a környéken tevékenykedő hotelek számára a Google hirdetések felhasználási lehetőségét turisztikai szektorban.

Online marketing oktatások kis csoportokban

Számos, online marketing iránt érdeklődő vállalkozót volt szerencsém oktatni 7 hetes képzés keretén belül a győri Famulus Hotelban.

A képzés maga a teljesen online marketing alapoktól a haladó Ads&Facebook gyakorlati beállításokig terjed,  megfűszerezve számos olyan aktuális témával mint, a Chatbotok.

A képzés a nagy érdeklődésre való tekintettel négy alkalommal került tavaly megrendezésre!

Minner oktatás

Újdonság az életemben a videós oktatás, azonban úgy érzem új szerelem lett ez a fajta platform. A Minnerrel közös projekt a Minnerakadémián már elérhető az első oktató anyagom, ami megannyi válallkozónak segített már a Google hirdetések elinditásában!

Egyetemi vendég előadások

Mi tagadás, Széchenyis hallgató voltam, és amikor lehetőségem van rá, szívesen visszatérek az alma materembe de már, mint vendég oktató.

Igyekszem egy olyan gyakorlatias szemlélettel megismertetni a marketinges hallgatókat Győrben amilyet én is kívántam magamnak mindig!

Személyes tanácsadás 100+ piacon

Számos piacon tevékenykedtem legyen szó angliai méz árusításról , ingatlanosokat támogató szoftverről, vagy éppen belsőéptészettel foglalkozó cégről, egy dolog azonban minden munkámban közös.

A szenvedély, amit az online marketing iránti szeretetem és az ügyfeleim iránti elköteleződésem hajtja!

Gyors support, bármikor

Fontosnak tartom minden esetben hogy ne csak minőségi legyen a tevékenységem, de hatékony is. Ebbe a fogalomba nekem  az tartozik bele hogy gyorsan válaszoljak a kérdésekre, és időben tudjak segíteni!

Ha csak egy kicsit is gondolkozol a Google hirdetéseken( vagy már hirdetsz is) és elhagynád az oldalt, jobb ha tudod ezek a veszélyek leselkednek rád..

Most őszintén! 30 perces beszélgetés kötelezettségmentesen vagy potenciális  30 ezer forint veszteség, melyiket választanád?

Magas Költségek

Ha nem vagy tökéletesen tisztában az Adwords hirdetési rendszerének lehetőségeivel, akkor nagyon könnyen elfolyhat a pénzed úgy, hogy észre sem veszed. Nem hangzik túl költséghatékonynak, nemde?

Elvesztegetett idő

Az Adwords rendszere nagyon összetett, olykor bonyolult. Rengeteg idő és energia kitanulni a tökéletes beállításokat és folyamatosan követni a változásokat. Talán már túl bonyolult is..

Alacsony megtérülés

Nem elég hogy drága, és sok időd elvette, még jó eséllyel a megtérülés is alacsony, ha tapasztalatlan ember indítja a hirdetéseid. Mégsem annyira csúcsfegyver a Google Ads?

Alternatív költségek

Kedvenc sztorim, amikor egy világéletében faházakat áruló cégtulajdonosnak az egyik megbeszélés alkalmával felvetettem a Google Adset, mint hirdető eszközt majd az volt a reakció”már próbáltam, nem jött be, nézzünk mást.”

Az őszinte válaszom az lett volna hogy én pedig próbáltam faházat építeni 8 évesen, beázott. összeomlott. Tanulság? Mindenki azal foglalkozzon amihez ért ! Én Google hirdetések kivitelezésében segítek az emberenek, nem statikai tervezéssel foglalkozom.

Szeretném hogy sikeres legyél az online térben, szeretném hogy Te is átlásd a weboldalad látogatóit!

Őszintén, Mit veszíthetsz? Maximum 30 percet az életedből.

Mit nyerhetsz?

  • Megtudhatod, hogy a Google hirdetés Neked jó döntés-e
  • Pénzt spórolsz, azáltal hogy a banális hibákat nem fogod elkövetni
  • Stratégiai gondolatokat
  • 5+ éves Google hirdetői tapasztalatom
  • Sallang és bullshitmentes válaszokat a kérdéseidre!

 

Jelentkezz most az ingyenes és kötelezetségmentes 30 perces Google szakértői konzultációra!