A Call-to-action fontossága a landing page-eknél


Üdvözöllek a landing page-ek világában ahol a fű zöld, a konverziós arányok magasak és az űrlapok mindig megfelelően igazodnak egymáshoz. Készüljetek fel, hogy az elkövetkező cikkben mindent is konvertálunk! Végül is mi értelme van egy weboldalnak, ha nem az, hogy eladj valamit? Kezdjünk is neki! Mi is maga a landing page? A landing oldal egy […]

Ha tetszett amit olvastál, juttasd el másoknak is
Megosztás más platformokon: facebook

Üdvözöllek a landing page-ek világában ahol a fű zöld, a konverziós arányok magasak és az űrlapok mindig megfelelően igazodnak egymáshoz. Készüljetek fel, hogy az elkövetkező cikkben mindent is konvertálunk! Végül is mi értelme van egy weboldalnak, ha nem az, hogy eladj valamit? Kezdjünk is neki!

Mi is maga a landing page?

A landing oldal egy olyan weboldal, amelyre a felhasználó egy linkre kattintva jut el, jellemzően egy online hirdetésből vagy egy keresőmotor találatából. A landingek célja, hogy a látogatókat vezetőkké vagy vásárlókká alakítsák át azáltal, hogy egy konkrét műveletre ösztönzik őket, például egy űrlap kitöltésére, vásárlásra vagy hírlevélre való feliratkozásra. A digitális marketingstratégia fontos részét képezik, mivel úgy vannak kialakítva, hogy rendkívül célzottan és a felhasználó érdeklődési körének megfelelően legyenek megtervezve. Általában egy világos és konkrét célt szem előtt tartva hozzák létre őket, mint például a leadek generálása vagy az értékesítés növelése. A céloldalak kialakítását és tartalmát úgy kell optimalizálni, hogy a látogatók maximális esélyt kapjanak a kívánt cselekvésre. Erről fogunk bővebben beszélni a továbbiakban.

Minél több a landing, annál jobb!

Összefoglalva, a landing page-ek komoly üzletet jelentenek, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek egy kicsit szórakoztatóak! Tehát ne legyen unalmas a landing oldalad, dobd fel a dolgokat, és nézd, ahogy a konverziók az egekbe szöknek. És ha nem is szárnyalnak, legalább jól fogod érezni magad a próbálkozással. Nos, emberek, itt a vége a céloldalakkal kapcsolatos túránknak. Gondolj csak bele, a megfelelő oldallal egy lépéssel közelebb kerülsz az internetes hírnévhez és szerencséhez… vagy legalábbis több konverzióhoz.