Beszéljük át őszintén a Google hirdetési lehetőségeid 30 percben!

Tudd meg, hogy a Google hirdetések Neked hatékonyak-e!

Ingyen, kötelezettségmentesen!

Nézd meg a videót –>

Szeretnék segíteni, hogy eldönthesd, a Google hirdetések a te bizniszedben jól mennének e, vagy csupán csak a pénzt égetnéd?

A Google hirdetések fantasztikus eredményeket tudnak hozni. Ez tény és való. DE bizonyos kritériumoknak megkell felelned..

Megfelelő hirdetésbeállítások

A megfelelő hirdetésbeállításba rengeteg dolog tartozik. Célzások, hirdetés szövegek, célcsoportok. Tisztában vagy ezekkel?

Visszautasíthatatlan ajánlat

Mit sem ér a legpontosabb hirdetési célzás, a legjobb hirdetésszöveg, ha a terméked, szolgáltatásod nem piacképes.

Mérés!mérés!mérés!

Utánkövetés nélkül csak vaktában lősz. Te tudod, hogy mit csinálnak a hirdetésből érkezettek az oldaladon?

Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, a 30. perc után úgy tesszük le a telefont, hogy én boldog leszek, mert segíthettem Neked., Te pedig boldog leszel mivel megtudtad tőlem hogy a te piacodon milyen hirdetések működnek, és milyen költségekkel kell számolnod, hogy  érdemes legyen Google hirdetésbe bele vágnod.

Szívesen leírnám előre, de ez mindig piacfüggő. Ezért kell beszélnünk, hogy én megismerjelek, milyen piacon dolgozol, és tanácsot adhassak tapasztalatam, és statisztikai számok alapján mire számíthatsz a Google hirdetések világában. Lehet, hogy olcsón, kis pénzből tudsz rengeteg vevőt szerezni, de lehet, hogy bizonyos összeghatár alatt nem is érdemes belevágnod.. Ez mind kiderül, ha beszélgetünk egymással!

Szeretek segíteni másokon hogy sikeres kampányaik legyenek.

Nekik már segítettem, most rajtad a sor!

Google Digital Workshop oktatás

Google Digital Workshop keretein belül számos előadást tartottam Győrben, az Iparkamarában átfogó online marketing eszközökről az érdeklödők számára.

Sopronban a Hotel Sziesztában turizmus specifikus Ads kampányokról vagy éppen Sárváron a Greenfield Golf hotelben mutattam be a környéken tevékenykedő hotelek számára a Google hirdetések felhasználási lehetőségét turisztikai szektorban.

Online marketing oktatások kis csoportokban

Számos, online marketing iránt érdeklődő vállalkozót volt szerencsém oktatni 7 hetes képzés keretén belül a győri Famulus Hotelban.

A képzés maga a teljesen online marketing alapoktól a haladó Ads&Facebook gyakorlati beállításokig terjed,  megfűszerezve számos olyan aktuális témával mint, a Chatbotok.

A képzés a nagy érdeklődésre való tekintettel négy alkalommal került tavaly megrendezésre!

Minner oktatás

Újdonság az életemben a videós oktatás, azonban úgy érzem új szerelem lett ez a fajta platform. A Minnerrel közös projekt a Minnerakadémián már elérhető az első oktató anyagom, ami megannyi válallkozónak segített már a Google hirdetések elinditásában!

Egyetemi vendég előadások

Mi tagadás, Széchenyis hallgató voltam, és amikor lehetőségem van rá, szívesen visszatérek az alma materembe de már, mint vendég oktató.

Igyekszem egy olyan gyakorlatias szemlélettel megismertetni a marketinges hallgatókat Győrben amilyet én is kívántam magamnak mindig!

Személyes tanácsadás 100+ piacon

Számos piacon tevékenykedtem legyen szó angliai méz árusításról , ingatlanosokat támogató szoftverről, vagy éppen belsőéptészettel foglalkozó cégről, egy dolog azonban minden munkámban közös.

A szenvedély, amit az online marketing iránti szeretetem és az ügyfeleim iránti elköteleződésem hajtja!

Gyors support, bármikor

Fontosnak tartom minden esetben hogy ne csak minőségi legyen a tevékenységem, de hatékony is. Ebbe a fogalomba nekem  az tartozik bele hogy gyorsan válaszoljak a kérdésekre, és időben tudjak segíteni!

Ha csak egy kicsit is gondolkozol a Google hirdetéseken( vagy már hirdetsz is) és elhagynád az oldalt, jobb ha tudod ezek a veszélyek leselkednek rád..

Most őszintén! 30 perces beszélgetés kötelezettségmentesen vagy potenciális  30 ezer forint veszteség, melyiket választanád?

Magas Költségek

Ha nem vagy tökéletesen tisztában az Adwords hirdetési rendszerének lehetőségeivel, akkor nagyon könnyen elfolyhat a pénzed úgy, hogy észre sem veszed. Nem hangzik túl költséghatékonynak, nemde?

Elvesztegetett idő

Az Adwords rendszere nagyon összetett, olykor bonyolult. Rengeteg idő és energia kitanulni a tökéletes beállításokat és folyamatosan követni a változásokat. Talán már túl bonyolult is..

Alacsony megtérülés

Nem elég hogy drága, és sok időd elvette, még jó eséllyel a megtérülés is alacsony, ha tapasztalatlan ember indítja a hirdetéseid. Mégsem annyira csúcsfegyver a Google Ads?

Alternatív költségek

Kedvenc sztorim, amikor egy világéletében faházakat áruló cégtulajdonosnak az egyik megbeszélés alkalmával felvetettem a Google Adset, mint hirdető eszközt majd az volt a reakció”már próbáltam, nem jött be, nézzünk mást.”

Az őszinte válaszom az lett volna hogy én pedig próbáltam faházat építeni 8 évesen, beázott. összeomlott. Tanulság? Mindenki azal foglalkozzon amihez ért ! Én Google hirdetések kivitelezésében segítek az emberenek, nem statikai tervezéssel foglalkozom.

Szeretném hogy sikeres legyél az online térben, szeretném hogy neked is siker storyd legyena Google hirdetések segítségével!

Őszintén, Mit veszíthetsz? Maximum 30 percet az életedből.

Mit nyerhetsz?

  • Megtudhatod, hogy a Google hirdetés Neked jó döntés-e
  • Pénzt spórolsz, azáltal hogy a banális hibákat nem fogod elkövetni
  • Stratégiai gondolatokat
  • 5+ éves Google hirdetői tapasztalatom
  • Sallang és bullshitmentes válaszokat a kérdéseidre!

 

Jelentkezz most az ingyenes és kötelezetségmentes 30 perces Google szakértői konzultációra!